Telefon
WhatsApp
‘Elma Kafe’ halkın hizmetine açıldı

Hacılar Meydanı Mahallesi’nde Amasya Belediyesi tarafından geçmiş yıllarda, kültür evi ve konuk evi olarak faaliyet gösteren mekan yeniden dizayn edilerek, Elma Kafe’ ismiyle halkın hizmetine açıldı. Amasyalıların aileleri ile birlikte gidebilecekleri Kafe’nin menüsünde, çay, kahve çeşitleri, hamburger, tost, patates kızartması, dondurma, kuruyemiş ve pasta çeşitleri gibi seçenekler yer alıyor. Açılışa Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Bodur ve Bekdemir İşbilir, Belediye Meclis Üyeleri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

‘Halkın olanı, halka teslim ediyoruz’

Geçmiş yıllarda kültür evi ve Konuk evi olarak faaliyet gösteren alanı iç dizayn ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte ‘Elma Kafe’ ismiyle halkın hizmetine açtıklarını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi açıklamasında şunları söyledi;

“Bizler seçim sürecine başladığımızda, bazı sözler vermiştik. Vermiş olduğumuz sözlerden birisi olan Elma Kafe’mizin açılışını yapacağımız bugünde mutlu ve gururluyuz. Burası bizden önce ki dönemde, 5 yıl boyunca korunaklı ve içinde ne olduğunu birçok Amasyalı hemşehrimizin merak ettiği bir kültür eviydi. Şimdi burayı bütün vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Söz verdiğimiz gibi halkın olanı, halka teslim ediyoruz. Bundan sonra ki süreçte bu mekanda, tüm hemşehrilerimiz çok uygun fiyatlarla hizmet alacak. Bununla birlikte şehrin eskiden özlem duyduğu Belediye çay bahçesine benzer bir alan oluşturmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Şimdiden şehrimize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

‘Amasya’mıza hayırlı olsun’

Başkan Sevindi’nin konuşmasının ardından söz alan Amasya Valisi Yılmaz Doruk’ta bir konuşma yaparak şunları kaydetti;

“Halkımızın genelinin tabana yaygın olarak istifade edeceği mekanların çoğalmasının ihtiyacını bizde şehrimizde görüyoruz. Bu alanların sayısının artması gerekiyor. Vatandaşlarımızın genelde bu tür yerlere ihtiyacı oluyor. Yeni dizayn edilen alana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, ‘Elma Kafe’nin açılış kurdelesini keserek, mekanı halkın hizmetine açtı.

Haber: Sinan HARMANCI

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 FB  Fenerbahçe 4 3 0 10
2 GS  Galatasaray 3 3 0 9
3 BJK  Beşiktaş 3 3 0 9
4 EYP  Eyüpspor 4 2 0 8
5 İBFK  Başakşehir 3 2 0 7
6 GÖZ  Göztepe 4 1 0 6
7 SAMS  Samsunspor 3 2 1 6
8 KSM  Kasımpaşa 4 1 1 5
9 KON  Konyaspor 4 1 2 4
10 SVS  Sivasspor 4 1 2 4
11 ANT  Antalyaspor 4 1 2 4
12 ÇRZ  Ç.Rizespor 4 1 2 4
13 GFK  Gaziantep FK 2 1 1 3
14 BOD  Bodrum 4 1 3 3
15 TS  Trabzonspor 2 0 0 2
16 ALNY  Alanyaspor 4 0 2 2
17 KYS  Kayserispor 2 0 1 1
18 HTY  Hatayspor 4 0 3 1
19 ADS  Adana Demir. 4 0 3 1
20

Reklam

Yazarlarımız

Merkez Nöbetçi Eczaneler

Anket

Tüm Anketler

E-Bülten Aboneliği